viernes, 26 de octubre de 2007

Egipte

Hem escollit el tema d'Egipte per poder conèixer millor la cultura, llengua,la religió, per explicar-vos una mica com era Egipte fa milions d’anys.· Veurem les nostres semblances i sobretot, les nostres diferències, en temes com las escultures, edificis, costums...

Aquest mapa representa la part inferior d'ejipte, o també es podria dir que es el curs mitja del riu, on hi ha una presa que ha permès formar el llac artificial Nasser, on hi havia antigament el temple de abu simbel, que va ser traslladat en trossos fins a un terreny més alt perquè no quedés submergit dins el llac igual que molts altres temples que els estats van decidir salvar de la inundació.








Aquest altre mapa representa tot ejipte, des del delta del nil on hi ha la majoria de la població concentrada en les grans ciutats, fins al gran temple d'Abu Simbel, al sud del llac Nasser, més amunt, hi ha Nubia, una zona habitada per una raça amb fama de ser considerada una de les més belles del món.
També es pot distinguir el mar roig, una de les atraccions més importants d'ejipte, que atrau a milions de submarinistas cada any.





El Egipte antic, era un món fascinant, es una pena que ja no hi hagi cap egipci original i que s’hagi extingit aquesta cultura tan important i que ha influenciat tant en el desenvolupament del món, la informació més fascinant en els següent punts:
-Egipte, la primera civilització...
-Cultura, Tradicions..
-Temples...
-Arquitectura...

No hay comentarios: