miércoles, 5 de diciembre de 2007

* Tipus de balls i dances!! ]]*

Ara us mostrarem dieferents tipus de danses i balls:





En aquest muntatge us hem presentat 4 tipus de dances o balls : Gimnàstica Rítmica, Hip Hop - Breackdance, Flamenc, Ballet.

Gimnàstica Rítmica:
La gimnastica rítmica es un dels esports més cratius, que deixa lloc a la imaginació, com casi totes les disciplines que tenen que veure amb la música la expresivitat corporal, i així com les modalitats de la dança. En aquest esport es practiquen 5 aparells: Pilota, Mases, Cinta, Aro i Corda.

Hip Hop - Breackdance: El Hip-Hop és un moviment cultural que apareix a principis dels anys 1970 en les comunitats hispanoamericanes i afroamericanes dels barris del Bronx, Queens i Brooklyn de Nova York.
La concepció clàsica del Hip hop es centra en la existencia de quatre aspectes de la cultura: El MCing (o rapping), el DJing (o turntablism), el Breakdancing (o BBoying), i el Graffiti. Hi ha qui donen la mateixa importancia a altres pilars com el beatboxing, l'activisme polític, el disseny de roba, el de complements...

Flamenc:
En el flamenc modern és comú l’ús d’alguns instruments més a part de la guitarra, els palmells i la veu, com el baix elèctric, normalment sense trasts, i el caixó flamenc.A part s’hi poden trobar diferents estils flamencs, altrament dits pals.

Ballet El ballet és una peça musical composta especialment per a ser interpretada a través de la dansa. També és el nom específic donat a l'estil de dansa i a la seva tècnica.
Les obres on se solen presentar aquestes danses també són anomenades ballets i poden influir la mímica, la interpretació, la música de orquestra i coral...

No hay comentarios: